Digi Mobil anunţă campania promoţională “Te sun să-ţi povestesc”

Retelistica

Nici bine nu s-a încheiat campania “Incredibil, dar nelimitat” că Digi Mobil vine cu una nouă – “Te sun să-ţi povestesc”.

În realitate avem diferit doar sloganul şi materialele promoţionale, mecanismul pentru ofertare fiind acelaşi: 50% reducere la abonament pentru o perioadă de 4 luni (reducerea se aplică în lunile de contract 7-10). Campania este valabilă doar pentru portare din altă reţea, se aplică doar dacă se încheie un abonament pe 24 de luni şi doar dacă aveţi deja minim un serviciu fix contractat.

Iată care sunt cele trei opţiuni posibile:

  • Optim 2 – 2 euro / lună (1 euro / lună în perioada de reducere) şi primiţi minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, 200 de minute naţionale şi internaţionale şi internet mobil nelimitat;
  • Optim 3 – 3 euro / lună (1.5 euro / lună în perioada de reducere) şi primiţi minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, 300 de minute naţionale şi internaţionale şi internet mobil nelimitat;
  • Optim Nelimitat – 5 euro / lună (2.5 euro / lună în perioada de reducere) şi primiţi totul nelimitat (exceptând SMS-urile în alte reţele).

“Te sun să-ţi povestesc” este valabilă în perioada 1 iulie – 31 august şi nu se cumulează cu oferta de achiziție telefoane în 24 rate sau cu alte reduceri.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.