Xiaomi Band 7 Pro – display AMOLED de 1.64 inci şi autonomie de până la 12 zile

Accesorii inteligente

Alături de smartphone-urile Xiaomi 12S, 12S Pro şi 12S Ultra, producătorul chinez a lansat şi brăţara inteligentă Xiaomi Band 7 Pro.

Comparativ cu modelul de bază, versiunea Pro aduce un ecran mai mare, un AMOLED de 1.64 inci cu rezoluţie de 280 x 456 pixeli, funcţia Always On Display şi luminozitate de până la 500 nits, suport pentru GPS, GLONASS, Galileo, Beidou şi QZSS şi senzor de lumină ambientală ce susţine funcţia de luminozitate automată.

Brăţara ştie să măsoare ritmul cardiac, gradul de oxigenare al sângelui (include alertă în caz că saturaţia scade sub 90%), ciclurile de somn, cât şi calitatea respiraţiei din timpul somnului. Utilizatorul va putea să îşi ţină anumite evidenţe pentru stres, ciclul menstrual, sănătate şi activitate fizică (există 117 moduri de sport şi 4 moduri profesioniste de sport).

Xiaomi Band 7 Pro include o baterie de 235 mAh ce se încarcă complet în mai puţin de două ore şi promite o autonomie de până la 12 zile, bluetooth 5.2, NFC şi este rezistentă la scufundări (dispune de certificare 5 ATM).

Noua brăţară este disponibilă pentru moment doar în China la un preţ de aproximativ 60 de dolari. Xiaomi Band 7 vine cu 6 brăţări colorate clasic şi două ediţii speciale cu imitaţie din piele: Van Gogh Green (verde) şi Monet Grey (gri).

Sursa: fonearena.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.