5 gadgets de la LIDL (8.08 – 14.08.22)

Nu sunt gadgets în adevăratul înțeles al termenului în catalogul LIDL ce urmează a fi în vigoare între 8 – 14.08. Totuși, am descoperit mai multe unelte ce s-ar putea dovedi cu adevărat utile într-o locuință, mai ales dacă proprietarul este pasionat și priceput în a face una, alta.

Catalogul îl puteți consulta aici. 👈🖱️

1. Acumulator și încărcător pentru electronicele Parkside;

Funcționează cu orice produs din gama Parkside, dacă are nevoie de acumulator la 20V. Nu uitați să păstrați bonul pentru garanția de 3 ani, mai ales dacă le folosiți în regim intensiv. De obicei, bateriile au garanție de 1 an. LIDL are încredere în dispozitivele aflate sub brandul propriu Parkisde și supralicitează la 3 ani.

2. Bormașină Parkside 3-in-1 cu percuție;

Nu strică niciodată să ai o jucărie de genul prin apartament / locuință. Nu se știe niciodată când ai nevoie să dai o gaură prin pereți. Forțez un pic nota, dar înțelegeți ideea. Este bună pentru sarcini mai mici, ce nu necesită cine știe ce putere spre a înainta prin materiale de o duritate crescută. Trebuie să cumpărați acumulator și încărcătorul de 20V în mod separat. Așa îi crește și prețul destul de mult (doar acumulatorul costă încă pe atât + încărcătorul).

3. Compresor și pompă de aer;

Un alt dispozitiv de care nu știi când ai nevoie. Și aici este necesar acumulatorul la 20 + încărcătorul. Are o sumă de accesorii în pachet. Sunt curios câte peroane le cumpără, în contextul în care cum spuneam mai sus mai trebuie să adaugi încă 330 lei pentru a le folosi în mod autonom.

4. Suflantă cu aer cald;

Pot fi selectate 3 temperaturi, în pachet este inclusă și o cutie de transport din plastic. Are mai multe accesorii în pachet.

5. Mop cu abur;

Am văzut că LIDL listează mereu câte un astfel de dispozitiv. Acum au venit cu unul nou, pe care nu l-am mai descoperit afișat în catalogul LIDL. Are putere de 1550W, iar în ofertă veți descoperi și rezerve dedicate. Nu strică la pachet cu mopul să fie luate și rezervele, mai ales dacă va fi folosi pe termen mai îndelungat. Nu de alta, dar s-ar putea să nu-l mai găsiți listat prea curând.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.