Samsung Galaxy S23 şi Galaxy S23 Plus ar urma să folosească aceeaşi tehnologie îmbătrânită de încărcare rapidă la 25W

Smartphone

Unii producători au deja lansate în piaţă smartphone-uri cu încărcare rapidă la 150W, alţii au trecut deja la încărcarea la 200W (o baterie se încarcă complet de la 0 la 100% în 10 minute), iar Samsung…, ei bine Samsung “menţine costurile sub control”.

Pentru prima parte a anului viitor producătorul sud-coreean pregăteşte noua serie de flagship-uri Samsung Galaxy S23. Aceasta va fi formată din trei modele: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Plus şi Samsung Galaxy S23 Ultra, iar primele două vor avea aceeaşi încărcare îmbătrânită de 25W. Acest lucru înseamnă că viitoarele modele de top Samsung se vor încărca complet în mai bine de o oră (cel puţin aşa se încarcă actuala generaţie Samsung Galaxy S22).

Informaţia a fost confirmată prin apariţia celor două device-uri în baza de date 3C, aspect care ne mai dă o urmă de speranţă. Această bază de date este valabilă pentru produsele comercializate în China, deci am putea crede că în Europa producătorul sud-coreean va fi mai îndrăzneţ şi va implementa o tehnologie mai potentă. Oare ?

Din punctul meu de vedere această decizie este dezamăgitoare şi singura justificare pe care o găsesc este cea menţionată cu ghilimele la începutul acestui articol – costul. Dar totuşi Samsung Galaxy S23 este seria premium, flagship, ar trebui să aibă tot ce este mai bun în acest moment, nu ar trebui să fie afectată de economii.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.