TOP 5: Oferte eMAG din 29.09.22 (OnePlus 9 Pro, boxe active wireless Audioengine, iMac de 24 inci etc)

Am selectat 5 produse ce le consider interesante ca raport preț / specificații / experiență de utilizare. Veți găsi o cameră de supraveghere cu feedback excelent adunat din peste 1000 de evaluări, un monitor portabil ce l-aș considera polivalent ca scenarii de utilizare, dar și alte 3 dispozitive utile.

1. OnePlus 9 Pro; 👈🖱️

Este un smartphone cu specificații de top lansat în martie 2021. Dacă ar fi să-i găsesc puncte PRO m-aș referi la display-ul LTPO Fluid2 AMOLED de 6.7 inci cu rată de refresh la 120Hz, ansamblu hardware capabil să ruleze orice aplicație sau joc în condiții optime, 5G + Wi-Fi 6 + USB Type-C 3.1, localizare dual-band, certificare IP68, cameră cu OIS pe senzorul wide de 48 Megapixeli, dar și pe tele de 8 Megapixeli cu zoom optic 3.3x (mai sunt doi senzori: ultrawide de 50 Megapixeli și monocrom de 2 Megapixeli).

2. Boxe active Audioengine A2+; 👈🖱️

Folosesc boxe active, nu de la Audioengine de care am citit doar de bine. Am ales modelul despre care am scris în lista de aici. La sub 600 lei sunt foarte mulțumit și dacă am timp, le voi face și review.

Audioengine-urile de mai sus joacă la un alt nivel. Au putere de 60W RMS, conectivutate pe USB, jack de 3.5 mm, bluetooth și RCA. Pot fi montate pe raft, podea etc și pe roșu aș spune că arată într-un mare fel.

3. iMac de 24 inci; 👈🖱️

Nu a trecut mult timp de la debut și au ajuns a fi sub 6000 lei. iMac-ul de 24 inci iese în față cu chipsetul Apple M1 de tip octa-core dezvoltat pe 5nm, 8 GB RAM și SSD de 256 GB, Wi-Fi ax, 2 x USB 3.0 și 2 x Thunderbolt, bluetooth 5.0 etc.

4. Monitor portabil de 14 inci; 👈🖱️

Folosesc un astfel de monitor, dar pe diagonala de 16 inci și este fabricat de către Viewsonic. ARZOPA este un nume necunoscut în domeniu, dar am văzut că au astfel de monitoare pe diverse diagonale.

Încorporează un panel IPS de 14 inci cu rezoluție Full HD, luminozitate de 300cd/mp, timp de răspuns de 2ms, rată de refresh la 60Hz, 1 x HDMI, 2 x USB Type-C, jack de 3.5 mm. La puțin peste 500 lei mi se pare o propunere interesantă.

5. Cameră de supraveghere Tapo C200 cu rotire la 360 grade; 👈🖱️

Este ceea ce trebuie, altfel nu obținea nota 4.75 din 1097 review-uri. Bineînțeles, factorul cheie îl reprezintă raportul preț / specificații / experiență de utilizare, în sensul în care oferă multe pentru prețul alocat. Înregistrează la 1080p, se rotește la 360 de grade, control vocal, conectivitate Wi-Fi, Night Vision + funcție de Baby Monitor Wireless Audio.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.