Smartphone cu rată de refresh la 90Hz, cameră de 50 Megapixeli și până la 14 GB RAM pentru 520 lei*

Blackview este un producător de smartphone-uri din China ce pe lângă smartphone-urile rugged are în ofertă și telefoane mobile convenționale. Unul dintre aceste modele intră în promoție pe Aliexpress.

Blackview A85 urmează fi listat la 109.99 dolari în oferta Aliexpress👈🖱️ 

Oferta pregătită pe Aliexpress de către Blackview

Oferta va intra în vigoare între 24 – 29 noiembrie.

Printre elementele pe care Blackview le scoate în față pentru acest smartphone sunt display-ul IPS de 6.5 inci cu rată de refresh la 90Hz și rezoluție HD+, procesorul Unisoc T606 de tip octa-core și faptul că rulează DokeOS 3.0 dezvoltat pe Android 12.

Cântărește 193 gr. și are 8.6 mm în talie. Bateria de 4480 mAh se încarcă la 18W pe fir. Sunt mai multe variante de culoare: Sky Mirror, Space Black și Deep Sea Blue.

Camera spate are senzor wide de 50 Megapixeli, ultrawide de 8 Megapixeli și alt senzor pentru macro

Camera principală antamează un senzor wide de 50 Megapixeli / Samsung ISOCELL JN1 și un alt senzor ultrawide de 8 Megapixeli + alt senzor pentru fotografiile macro. Camera frontală este de 8 Megapixeli. Sunt o sumedenie de moduri pe care le-au adăugat în interfața camerei foto și video: Panorama, Night Pro, Pro, Beauty, HDR, portrait, Cinematic, Ultra-res etc.

Pe lângă procesorul Unisoc T606 se află 8 GB RAM și 128 GB stocare + slot pentru cardurile microSD de până la 1 TB. Se ajunge la 14 GB RAM pentru că telefonul oferă posibilitatea în adăuga 6 GB RAM din spațiul de stocare.

DokeOS 3.0 a fost dezvoltat pe Android 12

DokeOS 3.0 are mai multe funcții integrate: Versatile Desktop, Smart Floating Windows, Dark Mode, Upgraded Notebook etc. Din ce prezintă Blackview se pare că nu s-au mulțumit să integreze Android-ul în stadiu nativ și au încercat să aducă un plus pe partea software prin funcții ce se doresc a fi utile.

Autonomia atinsă de Blackview A85 în diferite scenarii de utilizare

Bateria de 4480 mAh se încarcă la 18W și ar oferi în testele companiei până la 6.5 ore autonomie în redarea de materiale video, 7.5 ore în browsing, 18 ore în apeluri de voce și 720 de ore în standby. Are NFC, cititor de amprentă și deblocare facială, localizare prin GPS, GLONASS, BeiDou și GALILEO etc.

* Trebuie să țineți cont că la prețul de pe Aliexpress se pot aplica taxe de transport, taxe vamale, TVA etc. 

Acest articol este susținut de către Blackview.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.