5 gadgets cu preț de până în 50 lei. Ep. 35

Am făcut o listă cu 5 produse ce au preț de sub 50 lei și au și un element practic important. Haideți să vedem ce și-a făcut loc în secțiunea de recomandări.

1. Adaptor USB Mercusys 👈🖱️

Antenele ajută în a prinde semnalul și a oferi viteze de până la 300 Mbps

Este ieftin și are antene de-a dreptul imense raportat la corpul său. Teoretic, te ajută să ai semnal spre un PC unde liniuțele de semnal sunt reduse și conexiunile sunt deficitare. Din cele peste 40 de evaluări a strâns o notă foarte bună – 4.63.

2. Bandă LED Phenom 👈🖱️

Bandă LED ce se potrivește pe o multitudine de scenarii

Are un avantaj dat de faptul că față de alte benzi LED este vândută direct de către eMAG. Se alimentează de la 4 baterii AAA și are senzor de mișcare încorporat. Banda în sine are 100 cm în lungime.

3. Cablu date retractabil 👈🖱️

Este un cablu USB – USB Type-C retractabil. Mi se pare util pentru cei ce doresc un plus de organizare prin bagaj / rucsac etc. Din păcate, nu au mers până la capăt și să fi adăugat suportul pentru USB 3. Este pe USB 2.0.

4. Lampă stradală cu 150 LED-uri și senzor de mișcare 👈🖱️

Cred că o să cumpăr 3 bucăți pentru o casă de pe la sat ce a fost a bunicului meu. Mai merg ai mei pe acolo și ar fi un plus să aibă lumină pe timp de noapte în anumite colțuri ale locuinței. Este ieftin, are panou solar încorporat și telecomandă. Nu mi se pare a fi recomandată pentru cei ce caută lumină continuă, ci mai degrabă pentru cei ce doresc activarea dată de senzorul de mișcare.

5. Multiclip Victorinox 👈🖱️

Este ieftin și vine de la un brand cu renume pe nișa pe care activează.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.