TOP 5: Oferte eMAG din 1.12.22 (2 x termometru și higrometru, notebok Huawei cu Windows 11, cel mai ieftin TV cu panel QLED etc)

Am ales 5 produse interesante din oferta eMAG. Și-au făcut loc un notebook de la Huawei, un smart TV de la TCL, dar și alte articole mai mult sau mai puțin interesante etc.

Înainte de a deschide lista propriu-zisă: La Mulți Ani 🇷🇴

1. Huawei MateBook D15 👈🖱️

Este unul dintre cele mai ieftine notebook-uri de la Huawei. Are un display de 15.6 inci, procesor Intel Core i3 din generația a 11-a, 8 GB memorie RAM de tip DDR4, Windows 11 Home, difuzoare stereo cu putere de 4W RMS, cântărește doar 1.62 kg și 16.8 mm în talie.

Aș spune că avem una dintre cele mai bune opțiuni pentru notebook-urile cu preț de până în 2000 lei.

2. Televizor TCL QLED de 138 cm 👈🖱️

Avem unul dintre cele mai ieftine smart TV-uri cu panel QLED. A strâns recenzii bune – 4.27 din 90 evaluări. Face parte din generația 2021 a TCL, are panou QLED cu rezoluție 4K, certificare Dolby Vision pe partea de imagine și Dolby Atmos pe partea de sunet. Puterea difuzoarelor integrate este de 16W RMS, are Wi-Fi și bluetooth etc.

3. Afumătoare pentru carne, pește și brânzeturi 👈🖱️

Când eram mic nu înțelegeam de ce bunicul meu afumă șunca, cârnații etc. Și nici nu prea îmi plăceau. Acum la niște zeci de ani distanță îmi plac produsele de genul ăsta, dar nu-mi fac timp să mă ocup de proces.

Are și evaluări din partea celor ce au cumpărat produsul. Poate fi o adiție interesantă, mai ales că se apropie o perioadă plină din acest punct de vedere.

4. Set cuțite de bucătărie Kring 👈🖱️

Bineînțeles, carnea pentru afumătoare mai trebuie și tranșată, pregătită etc. Așa că ar fi cazul să treceți pe un set nou de cuțite, ce vor fi folosite în regim intensiv. Și aici sunt recenzii bune. Prețul real al acestui set a fost în jur de 130 lei, iar acum le-au pus la 99.99 lei. Aș spune că pentru suma asta primești destul de mult. eMAG spune că sunt fabricate din oțel inoxidabil.

5. 2 x termometru și higrometru 👈🖱️

A sosit acea perioadă din an când este cazul să monitorizezi temperatura și umiditatea din diverse locuri ale casei, apartamentului etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.