Bursa zvonurilor: Apple se gândește să folosească microLED-urile LG pentru viitoarele generații de ceasuri smart

LG și Samsung se află într-o cursă legată de producția de display-uri microLED pentru smartwatch-uri. O sursă din industrie afirmă că LG a pornit deja facilitățile de producție.

Trebuie să specific că discutăm despre o producție incipientă și un test înainte de startul propriu-zis, star ce ar începe în a doua parte a lui 2024. Primul Apple Watch cu display microLED ar putea sosi prin 2025.

Samsung ar putea folosi microLED-urile pentru Galaxy Watch, înainte de a-l furniza către Apple pentru ceasurile sale. Ar fi un element diferențiator.

Pe de altă parte, faptul că LG și Samsung au început o cursă pentru această tehnologie se transformă într-o veste bună pentru Apple. Mereu au încercat să aibă o diversitate și să nu se bazeze strict pe o anumită sursă pentru diverse componente. Plus că așa vor putea obține și un preț bun. Oricum nu sunt așa multe branduri capabile să vândă smartwatch-uri cu preț de la 1500 – 2000 lei în sus.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.