Când se încheie activitatea Uber Eats în România

Software

Credeam că pandemia a adus comenzi mai puternice pentru serviciile ce fac livrări de mâncare la domiciliu. La câteva zile citeam de un restaurant sau o promoție pe această nișă.

De aici și mirarea pentru decizia luată de Uber pentru serviciul Uber Eats în țara noastră, se retrag din 4 iunie 2020. Aș spune că avem de-a face cu o adevărată capitulare în fața Glovo și FoodPanda.

Un alt jucător ce s-ar putea ridica în perioada următoare este Tazz by eMAG, vechiul EuCeMananc.

Recunosc că de-a lungul timpului am intrat cel mai mult în contact cu Uber Eats și FoodPanda. În mare partea s-au descurcat decent și nu am avut parte de suprize neplăcute.

Am introdus articolul în secțiunea software, pentru că Uber Eats este în esență o aplicație ce pune în comun restaurantele cu cei dornici să-și comande mâncare. Legat de această decizie, faptul că multe persoane stau pe acasă, au început să gătească etc și nu mai merg la birou, ar putea genera o scădere importantă a vânzărilor. Nu mai spun și de criză, de faptul că multe persoane au rămas fără serviciu.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.