Xiaomi Mi Watch Lite – smartwatch ieftin cu display color de 1.4 inci şi GPS ce va ajunge în Europa

Accesorii inteligente

Cel mai nou smartwatch Xiaomi este modelul Xiaomi Mi Watch Lite. Acesta este un device de buget, preţul acestuia urmând a fi în Europa de aproximativ 50 de euro.

Ceasul vine cu ecran IPS LCD color de 1.4 inci cu rezoluţie de 320 x 320 pixeli, o densitate de 323 ppi, protecţie cu sticlă curbată 2.5D şi funcţie de ajustare automată a luminozităţii, senzor pentru citirea pulsului, câteva funcţii fitness, 11 moduri sport, monitorizare a somnului şi alertă pentru sedentarism.

Xiaomi Mi Watch Lite are peste 120 de watch face-uri, conectivitate bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, barometru, pedometru şi este compatibil cu aplicaţia Xiaomi Mi Fit. Smartwatch-ul cântăreşte 35 de grame, iar bateria de 230 mAh promite o autonomie de până la 9 zile.

Ceasul mai beneficiază de certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la adâncimi de până la 50 de metri şi se poate conecta la smartphone-uri cu iOS şi Android.

Xiaomi Mi Watch Lite va fi disponibil cu carcasă roz, albastră sau neagră şi curele de culoare roz, negru, verde, alb fildeş şi albastru.

Sursa: fonearena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.