Lenovo Legion va beneficia de o tehnologie de încărcare foarte rapidă a bateriei la 90W

Telefoane Mobile

Inconştienţă sau evoluţie ? Încă nu ştiu sigur care este răspunsul la informaţia legată de Lenovo Legion şi al său acumulator. Se pare că producătorul chinez a dezvoltat o tehnologie de încărcare ultra rapidă, una la 90W.

Lenovo susţine că această tehnologie este capabilă să încarce o baterie de 4000 mAh de la 0 la 100% în doar 15 minute. În realitate însă telefonul va integra două baterii (probabil 2 x 2000 mAh) ce se vor încărca fiecare la 45W.

În teorie vorbim de o evoluţie fără doar şi poate, însă vor fi expuşi oare utilizatorii la anumite riscuri ? Să ne aducem aminte de cazul Samsung Galaxy Note7, un exemplu de aşa nu dacă nu sunt luate toate măsurile de siguranţă. Ce viaţă va avea acea baterie de 4000 mAh ? Sunt multe întrebări fără răspuns în acest moment.

Cât despre Lenovo Legion, ne aşteptăm să fie unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de gaming de pe piaţă. Printre specificaţii reamintim procesorul Qualcomm Snapdragon 865, până la 16 GB RAM, ecranul cu rată de refresh de până la 144Hz etc. Va fi o mică bestie.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: lenovo

Tag-uri: incarcare la 90WLenovoLenovo Legionsmartphone de gaming