LG Velvet sau cum arată noua generaţie de smartphone-uri LG

Telefoane Mobile

Chiar dacă smartphone-urile lansate de LG în 2020 au păstrat design-ul învechit de acum 2-3 ani, se pare totuşi că promisiunea CEO-ul LG de la începutul acestui an legată de reîmprospătarea gamei de telefoane începe să prindă contur, LG Velvet fiind un prim astfel de exemplu.

LG Velvet vine cu o estetică nouă, schimbată aproape radical, una mai fresh şi mai potrivită pentru perioada în care ne aflăm. În zona frontală avem o cameră selfie încadrată sub formă de picătură de apă, margini foarte înguste şi un aspect al ecranului de 21:9. Pe spate avem un design simplu, plăcut, cu o poziţionare verticală a senzorilor foto şi descrescătoare în funcţie de dimensiunea fiecărui senzor, iar pe lateral aflăm că LG va implementa conceptul 3D Arc Design, adică forme curbate pe ambele părţi ale device-ului.

Noul smartphone LG va fi anunţat oficial luna viitoare ca fiind un smartphone mid-range 5G cu procesor Qualcomm Snapdragon 765G (unul dintre cele mai apreciate procesoare în acest moment atât de producători, cât şi de utilizatori).

Personal îmi place foarte mult linia estetică adoptată de LG, singurul minus pe care îl vând fiind poziţionarea camerei frontale. Eu aş fi mers pe un mecanism pop-up sau ca variantă de rezervă pe stilul tip bulină finuţ, poziţionat undeva lateral dreapta / stânga.

Sursa: gsmarena.com