Prețurile din România pentru Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro la Altex, eMAG, Flanco, PC Garage, Cel.ro, evoMAG și Mi Store

Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro au ajuns la precomandă și în țara noastră. Le găsiți în oferta unei pleiade de magazine online: Altex, eMAG, Flanco, PC Garage, Cel.ro, evoMAG, dar și în Mi Store.

Xiaomi Mi 10 cu 8 GB RAM și 128 GB stocare – 3799 lei;

Xiaomi Mi 10 cu 8 GB RAM și 256 GB stocare – 4299 lei;

Xiaomi Mi 10 Pro cu 8 GB RAM și 256 GB stocare – 4599 lei. 

Sunt două variante de culoare pentru Xiaomi Mi 10: Twilight Grey și Coral Green. Îl găsiți la Altex, eMAG, Media Galaxy, Flanco, PC Garage, Cel.ro și evoMAG.

Xiaomi Mi 10 Pro sosește într-o singură configurație la nivel de memorie RAM și spațiu de stocare. Și aici sunt două variante de culoare: Alpine White și Solstice Grey.

Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 1o Pro – ambele modele dispun de conectivitate 5G;

Precomenzile se desfășoară până pe 3 mai 2020. 

Sunt două beneficii pentru cei ce depun o comandă în această perioadă de precomandă:

  1. Căștile Mi True Wireless Earphones;
  2. Premium Service Display – înlocuirea sau reparația gratuită a ecranului avariat (presupun că într-o anumită perioadă de timp).

Sunt doi distribuitori autorizați în România pentru Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro: ALSO TECHNOLOGY și WORLD COMM TRADING GFZ. Îi găsiți inscripționați pe cutie. Produsele aduse pe canal oficial beneficiază de service realizat de către ESD ROM.

Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10 – nu sint cine știe ce diferențe de design între cele două smartphone-uri;

Aș spune că mi se pare interesant. Lipsește Black Tech, un alt distribuitor autorizat de produse Xiaomi în România.

Ce specificații plătești în cazul Mi 10 și Mi 10 Pro?

Concluzia?

Au trecut vremurile în care Xiaomi sau OnePlus impresionau prin raportul preț / specificații. Cred că acum începe misiunea grea pentru brandurile chinezești. Să-i motiveze pe potențiali clienți în a fi interesați de smartphone-urile lor și nu de ceea ce primești de la Samsung, Apple etc. Cred că încearcă cumva să acopere un spațiu lăsat liber de către Huawei.

Nu știu câte persoane sunt interesate să achiziționeze un smartphone Android scump, mai ales în contextul actual când un nou smartphone trece cumva în plan secund.

Plus că Samsung, Apple etc au un alt avantaj. Sunt și în oferta operatorilor de telefonie mobilă, iar acolo sunt promovate la portare, prelungire de contract etc. Sunt mai ușor de achiziționat pentru cei din mediul business etc.

Categorii: telefoane-mobile

Tag-uri: altexeMagFlancopret Xiaomi Mi 10pret Xiaomi Mi 10 ProXiaomiXiaomi Mi 10Xiaomi Mi 10 Pro