Xiaomi Mi Band 4C – display color de 1.08 inci, senzor pentru puls şi rezistenţă la apă

Accesorii inteligente

Xiaomi a anunţat o nouă brăţară inteligentă, Xiaomi Mi Band 4C. Chiar dacă mişcarea pare puţin surprinzătoare, lucrurile nu stau aşa. În realitate acest Xiaomi Mi Band 4C este versiunea globală a modelului Redmi Band lansat în luna aprilie a acestui an.

Câteva specificaţii pentru Xiaomi Mi Band 4C:

  • ecran LCD de 1.08 inch cu rezoluţie de 128 x 220 pixeli, luminozitate de până la 200 nits, protejat cu sticlă 2D;
  • bluetooth 5.0 LE, port USB-A, senzor pentru puls, accelerometru;
  • certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la scufundări de până la 50 de metri adâncime;
  • baterie de 130 mAh ce promite o autonomie de până la 14 zile;
  • 13 gr. greutate.

Brăţara ştie să monitorizeze somnul, pulsul, vine cu 5 moduri sportive (alergare în aer liber, exerciţii fizice, ciclism, mers rapid şi bandă de alergat), primeşte notificări de la smartphone (este compatibilă cu Android şi iOS) etc.

Xiaomi Mi Band 4C va fi disponibil pe negru cu brăţări negre, portocalii, verzi sau albastre la un preţ de aproximativ 20 dolari. Ţinând cont că vorbim de o versiune globală, eu cred că sunt şanse să o vedem adusă oficial şi în România la un preţ în jurul valorii de 100 lei.

Sursa: fonearena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.