Allview Viva H1003 LTE – tabletă 4G ce a fost concepută pentru școala viitorului

Allview a lansat o tabletă despre care spune că ar fi suportul potrivit pentru școala viitorului.

Ce specificații sunt integrate în Allview Viva H1003 LTE?

  • display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;
  • procesor quad-core la 1.5 GHz cu accelerator grafic IMG PowerVR GE8100, 2 GB RAM și 16 GB stocare, slot pentru cardurile microSD de până la 64 GB;
  • Android 10;
  • 4G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • 5 Megapixeli și înregistrează la 1080p, LED flash, cameră frontală de 2 Megapixeli;
  • baterie de 5000 mAh, 580 gr. și dimensiuni de 242 x 171 x 10 mm.

Sunt câteva elemente pe care Allview le evidențiază în comunicat: aplicația AVI preinstalată (singurul asistent vocal în limba română), conectivitatea 4G + Android 10, acces gratuit la numeroase aplicații educaționale.

Apropo de AVI au venit cu câteva exemple legate de faptul că este capabil să ofere răspunsuri la întrebări din programa școlară (povești pentru copii: Redă Capra cu Trei Iezi / literatură: Ce este genul liric? / gramatică: Ce înseamnă pleonasm? / matematică: Ce este triunghiul dreptunghic?), sau prin generarea testelor de cultură generală cu o simplă comandă vocală (Start tabla înmulțirii, Start Artă plastică). 

Preț – 649 lei pe Allview.ro.

Declarație oficială:

„Învățământul cunoaște o nouă formă de dezvoltare, prin îmbinarea sistemului clasic, cu cel online. Din acest motiv, compania Allview își dorește să vină în sprijinul utilizatorilor de tehnologie din România (părinți, elevi, profesori), prin dezvoltarea asistentului vocal AVI cu noi skill-uri în aria educațională. Noua tabletă Viva H1003 LTE, oferă posibilitatea elevilor de a continua studiul în contextul actual, beneficiind astfel și de o „culegere” virtuală.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.