Xiaomi Redmi Note 10 – primele imagini şi câteva specificaţii hardware

Telefoane Mobile

Au trecut câteva luni de când seria de smartphone-uri Xiaomi Redmi Note 9 a fost lansată, astfel că nu mă miră deloc apariţia primelor zvonuri legate de viitoarea generaţie.

Se pare că Xiaomi se află într-o etapă avansată de testare a modelului Xiaomi Redmi Note 10, astfel că o eventuală lansare oficială în luna octombrie nu pare deloc o utopie. Din primele surse aflăm că smartphone-ul va integra procesorul Qualcomm Snapdragon 765G de tip octa-core, 8 GB RAM, cameră foto triplă cu senzor principal de 48 Megapixeli şi MIUI 12 bazat pe Android 10.

La nivel estetic Xiaomi Redmi Note 10 va veni cu o cameră frontală tip bulină poziţionată lateral stânga şi o aranjare circulară a senzorilor foto. Din imagini mai putem deduce că telefonul va avea o construcţie metalică, iar lipsa unui cititor de amprente fizic pe spate mă duce cu gândul fie la prezenţa unui senzor lateral, fie la integrarea acestuia în display (în acest caz ar trebui să avem un ecran AMOLED).

Există şi alte surse care susţin că seria Xiaomi Redmi Note 10 va beneficia de procesoarele MediaTek Dimensity 820 şi 720, însă acestea nu au fost susţinute din mai multe părţi. Cu siguranţă în zilele următoare vom afla mai multe detalii care vor clarifica lucrurile.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.