Vameşii americani au confiscat 2000 de căşti OnePlus Buds ca fiind clone de Apple AirPods

Accesorii inteligente

Vameşii americani de pe Aeroportul Internaţional John F. Kennedy s-au lăudat zilele acestea pe reţelele de socializare de capturarea a 2000 de căşti chinezeşti copii de Apple AirPods. Site-ul oficial al Autorităţii Vamale Americane a emis şi un comunicat de presă prin intermediul căruia laudă colegii de pe aeroport şi minte cetăţenii americani în legătură cu valoarea comercială a căştilor capturate (veţi vedea imediat de ce).

În realitate vorbim de 2000 de căşti OnePlus Buds originale destinate utilizatorilor din Nevada. Din imaginile publicate de vameşii americani se observă foarte clar logo-ul companiei OnePlus, cât şi denumirea căştilor. Din necunoştinţă de cauză sau din prea mult exces de zel, vameşii de pe aeroport au acum parte de ironii din întreaga lume.

Există şi un aspect care ne poate duce cu gândul la veridicitatea informaţiilor pe care vameşii le oferă de obicei către presă. În acest caz punctual, Autoritatea Vamală Americană susţine că valoarea capturii este de 398.000 de dolari. La un preţ de 79 dolari / bucată, valoarea reală a celor 2000 de căşti OnePlus Buds este de 158.000 de dolari, mult sub cifra prezentată în comunicatul de presă.

La final, aşa cum era de aşteptat, OnePlus USA îşi vrea căştile înapoi :)) .

Sursa: androidpolice.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.