Prin intermediul aplicaţiei Tazz by eMAG puteţi comanda produse de la Decathlon

Diverse

Tazz by eMAG şi Decathlon au anunţat un parteneriat oarecum surprinzător, unul prin intermediul căruia utilizatorii aplicaţiei pot comanda în primă fază peste 1000 de produse din oferta retailerului de sport.

Reprezentanţii celor două companii susţin că oferta va fi diversificată pe parcurs, la fel şi disponibilitatea parteneriatului (în acest moment se pot comanda produse Decathlon doar în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov şi Iaşi).

“Ne dorim să putem oferi utilizatorilor platformei Tazz by eMAG tot ce au nevoie, în maxim o oră, de la mâncare gătită, alimente sau orice produs necesar pentru casă, iar parteneriatul cu Decathlon ne permite să le aducem, în premieră pe piață, articole sportive, completându-ne astfel oferta existentă”, a spus Alin Șerban, CEO Tazz by eMAG.

“Din 2010, facem sportul accesibil românilor, oferindu-le produse sportive de calitate, la cele mai mici prețuri. Pentru că ne dorim să găsim noi moduri prin care să ne îndeplinim misiunea, de astăzi, prin parteneriatul nostru cu Tazz by eMAG, venim în întâmpinarea celor care practică sau încep să practice sportul și care caută să-și eficientizeze timpul de care dispun. Suntem conștienți că trăim vremuri în care totul se mișcă rapid în jurul nostru și timpul este o resursă extrem de prețioasă. Clienții se pot bucura de o experiență sportivă în cel mai scurt timp posibil. Prin acest parteneriat, ne dorim să fim din ce în ce mai aproape de pasionații de sport din România și să-i încurajăm să practice sport cât mai des posibil”, a declarat Jean Francois Mace, CEO Decathlon România

Parteneriatul cu Decathlon vine în prelungirea celor existente cu retaileri importanți precum eMAG, Mega Image, Sensiblu și Dr.Max, dm (drogerie markt).

De curând s-a deschis şi în oraşul meu Decathlon, deci în scurt timp voi putea apela şi eu la acest nou serviciu oferit de Tazz by eMAG.

Sursa: profit.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.