Primul lot de iPhone-uri 12 ajunge la distribuitori din 5 octombrie

Telefoane Mobile

O informație interesantă la bursa zvonurilor pentru cei ce așteaptă cea mai nouă linie de iPhone-uri de la Apple, lansare întârziată de către pandemia de Covid-19.

Primul lot de iPhone-uri 12 ajung pe mâna distribuitorilor din 5 octombrie (lansarea este prognozată pe 13 octombrie). Înțeleg că primele iPhone-uri ce vor fi listate sunt iPhone 12 Mini – 5.4 inch și iPhone 12 Max – 6.1 inch.

Sunt modelele entry-level, armada se lasă așteptată. Știm și configurațiile: 64 / 128 / 256 GB, iar modele Pro și Pro Max ar veni de la 128 GB spre variantele superioare de stocare.

Se zvonește că vor avea ecrane OLED, procesor Apple A14 și conectivitate 5G. Sunt curios ce noutăți vor aduce la nivel de cameră foto, că la design ne întoarcem la origini – iPhone 4 / 4S. Legat de cameră mi-aș dori să văd o altă abordare, ceva inovație și o direcție nouă. Parcă se bate pasul pe loc de ceva timp și nu sunt cine știe ce noutăți cu adevărat majore. Bătălia se dă în pixeli și în zoom.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.