Allview a anunţat primele televizoare cu tehnologie QLED şi Android TV

Televizoare

Allview îşi diversifică gama de televizoare şi lansează primele televizoare cu tehnologie QLED şi Android TV. În realitate vorbim de noua serie Allview 6100 QLED, una care pentru început este formată din două modele: Allview QLED 50ePlay6100-U cu diagonală de 50 de inci şi Allview QLED 65ePlay6100-U cu diagonală de 65 inci.

Cu ajutorul tehnologiei premium Quantum Dot Display, televizoarele Allview QLED redau 100 % volumul de culori, oferind imagini de o calitate excelentă. Claritatea, acuratețea, profunzimea și nivelul ridicat de puritate al culorilor sunt rezultatul tehnologiei transmisive QLED, care duc experiența de vizionare la un nou nivel.

Noile televizoare QLED dispun de unul dintre cele mai avansate motoare de procesare a imaginii, MStar Advanced Color Engine PRO, având la bază tehnologii inovatoare pentru reproducerea și prelucrarea culorilor, SuperiorClear Multi-Directional MStar Advanced Color Engine, MStar Graffito Color Manager și Color Stain Removal Technology.

Noua generaţie de televizoare Allview integrează display-uri de tip VA și un trio de tehnologii, Real-Time Content Adaptive Contrast Enhancement with Chroma Compensated, Ultra-Contrast Dimming și MaxVivid, ce creează echilibrul perfect între contrast ridicat, lumină și culoare contribuie la realizarea unei experiențe de vizionare captivante.

Seria Allview 6100 QLED este echipată şi cu tehnologia Dolby Atmos pentru o experienţă acustică ridicată, Android TV cu Google Play, Google Assistant cu control vocal, tehnologie HDR10, suport bluetooth 5.0, Wi-Fi, iar pe telecomandă găsim butoane dedicate pentru Netflix, Youtube şi Google Assistant.

Rezoluţia oferită de noile televizoare QLED este una 4K (3840 x 2160 pixeli), iar preţurile sunt ofertante:

  • Allview QLED 50ePlay6100-U cu diagonală de 126 cm – 2499 lei;
  • Allview QLED 65ePlay6100-U cu diagonală de 165 cm – 3499 lei.

Până pe 5 octombrie toate comenzile primesc gratuit un smartwatch Allview Hybrid S în valoare de 399 lei.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.