Rama telefoanelor din seria iPhone 12 este prea ascuţită şi produce disconfort utilizatorilor

Telefoane Mobile

Apple a început să livreze primele unităţi din seria iPhone 12, iar după câteva zile de utilizare au apărut şi primele nemulţumiri. Cele mai multe dintre acestea sunt legate de autonomie, una care este modestă (nimic nou, am tot discutat de acest aspect cu alte ocazii), însă au apărut şi ceva plângeri legate de rama noilor modele.

Mai mulţi utilizatori au afirmat că rama este foarte ascuţită şi în cel mai fericit caz provoacă disconfort. La polul opus au fost utilizatori care au afirmat că rama le-a provocat leziuni la nivelul pielii, chiar şi taieturi (asta mi se pare totuşi puţin exagerată).

Apple a decis să revină la margini mai pătrăţoase, mai dure şi chiar dacă acestea oferă un grip mai bun, se pare că nu sunt atât de prietenoase cu palmele.

Este adevărat că acest tip de ramă nu este cel mai confortabil, însă de aici şi până la taieturi şi sângerări este cale lungă.

Sursa: gizchina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.