Care sunt prețurile pentru Dacia Spring la precomenzile efectuate în România?

Dacia Spring este cel mai așteptat automobil electric din țara noastră. Prețul este principalul factor de atracție, mai ales că discutăm și de o ofertă ipotetic excelentă la pachet cu tichetul Rabla Plus.

Dacia Spring Comfort Plus – 18.100 euro (modelul ce va debuta inițial la precomandă);

Dacia Spring Comfort – 16.800 euro (va fi disponibilă într-o etapă ulterioară);

Dacia Spring în varianta pentru flote – 16.800 euro.

Precomenzile se deschid online pe 20 martie 2021, livrările încep în septembrie 2021. Automobilul poate fi achiziționat prin programul Rabla Plus.

Primul automobil electric de sub brandul Dacia dispune de un motor electric de 45CP, baterie de 26.8 kWh, autonomie de 230 km în ciclu WLTP, garanție de 3 ani sau 100.000 de kilometri pentru autovehicul și 120.000 pentru bateria electrică. Se încarcă la priză casnică de 220V, Wall Box sau stație DC.

Sunt trei variante de culoare: Alb Kaoline, Albastru Cenote și Argintiu Lightning. Pe viitor va sosi și în nuanța Roșu Goji. În echiparea standard dispune de limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență cu buton SOS, aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Primele impresii pentru Dacia Spring le găsiți în articolul lui Darius.

Sursa: Dacia.ro

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.