Volkswagen încurcă România cu Marea Neagră şi scoate ţara noastră de pe harta Europei într-o prezentare video despre maşinile electrice

gAuto

Se pare că Dorel există peste tot, inclusiv în echipele de comunicare ale marilor companii. În urmă cu câteva ore Volkswagen a ţinut un eveniment online dedicat maşinilor electrice.

Exceptând statisticile, informaţiile tehnologice şi noutăţile apărute pe parcursul celor aproape 2 ore de transmisie live, mai mulţi utilizatori au descoperit că cel care a creionat harta Europei în prezentarea oficialilor Volkswagen a făcut-o de oaie (cum s-ar zice într-un limbaj de lemn).

Din păcat acesta a lipsit cu desăvârşire de la orele de geografie, altfel nu ar fi încurcat Marea Neagră cu România. Din imaginile apărute repetitiv în prezentări se observă foarte clar cum România nu apare ca ţară membră a continentului numit Europa, ci ca o apă, în speţă o continuare a Mării Negre.

Conspiraţionişti din fel am fi putut crede că Volkswagen are ceva cu ţara nostră, că îi este frică de Dacia şi de a sa Dacia Spring, însă adevărul este că Dorel al lor a comis-o de două ori. Nici Norvegia nu apare pe acea hartă, la fel şi ea este trecută la capitolul ape.

Via: reddit.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.