Care au fost rezultatele după primul weekend de precomandă pentru Dacia Spring?

Dacia Spring, maşina electrică cu preţ de achiziţie ce poate porni de la 7700 euro (după aplicarea programelor Rabla Plus şi Rabla Clasic), a atras foarte mulţi români în primul weekend de precomandă.

Încă de la primele ore ale zilei de sâmbătă site-ul Dacia a fost intens încercat de sutele de români ce doreau să rezerve prima maşină Dacia 100% electrică, preţ de câteva ore existând chiar şi ceva dificultăţi tehnice în procesarea precomenzilor.

Conform oficialilor Dacia în primul weekend de precomandă au fost înregistrate peste 4000 de rezervări, un număr impresionant ţinând cont că Dacia nu a vândut 4000 de maşini de la începutul anului până la sfârşit de februarie.

Etapa de precomandă a fost demarată simultan şi în Franţa, Spania sau Italia, ţări de unde brandul autohton a mai strâns vreo 6000 de rezervări. În total în cele patru ţări europene Dacia a înregistrat peste 10.000 de rezervări.

Cu siguranţă majoritatea celor care au precomandat Dacia Spring se bazează exclusiv pe programele Rabla Plus şi Rabla Clasic, iar după epuizarea bugetului alocat celor două programe (Rabla Plus în mod special), cei ce nu vor prinde loc îşi vor retrage rezervările.

Sursa: profit.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.