Xiaomi Mi Smart Band 6 – ecran de 1.56 inch, măsurare a oxigenului din sânge / SpO2 și autonomie de 14 zile la 220 lei

Mi Smart Band este una dintre cele mai vândute brățări de fitness, iar Xiaomi încearcă în mod constant să upgradeze pachetul oferit. Mi Smart Band 6 are un preț recomandat în Europa de 45 euro / aprox. 220 lei.

Ecranul AMOLED urcă în diagonală la 1.56 inch, rezoluție de 152 x 486 pixeli, 326 ppi, luminozitate de până la 450 noit și suportă control touch. Au integrat și o protecție din sticlă pentru zgârieturi cu tratament împotriva amprentelor. Sunt peste 60 de teme, 30 de tipuri de exerciții, de două ori mai multe opțiuni pe partea de fitness.

Măsoară ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge, ciclurile de somn – inclusiv REM + calitatea respirației din timpul somnului, nivelul de stres. Legat de antremantele în sala de fitness oferă date pentru zumba și street dance (6 activități uzuale de fitness sunt detectate automat). Au adus și o funcție ce învață pe utilizator să-și regleze respirația. Bateria de 125 mAh oferă o autonomie de până la 14 zile, încărcarea se face printr-un suport magnetic în până la 2 ore, iar certificarea legată de contactul cu apa este de 5ATM – perfectă și pentru scufundări.

Brățara lui Mi Band 6 sosește în 6 culori diferite. Dispune de bluetooth 5.0, senzor PPG, accelerometru pe 3 axe, giroscop pe 3 axe. Mai multe detalii legate de disponibilitate urmează a fi oferite în viitorul apropiat. Bazat pe ce au oferit la generațiile anteriare am curaj să spun că va fi greu concurenței să vină cu un produs superior în această categorie de preț. Pe de altă parte, au început a veni în această zonă entry din ce în ce mai mulți producători, chiar și Samsung.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.