Samsung GALAXY S9 și S9 Plus NU vor mai primi update lunar cu patch-urile de securitate & îmbunătățirile software și vor trece în etapa trimestrială

Samsung este una dintre companiile ce oferă suport software în adevăratul înțeles al termenului și din păcate concurența nu se ridică la un nivel similar, indiferent despre ce producător din universul Android ajungem a discuta.

Samsung GALAXY S9 și S9 Plus au fost lansate în februarie 2018, iar până de curând au primit update lunar cu patch-uri de securitate și îmbunătățiri software. Cele două smartphone-uri sunt trecute acum în alt regim de suport software, cu update trimestrial (4 pe an), iar din 2022 s-ar putea să ajungă în poziția a două update-uri pe an.

GALAXY S9 și S9 Plus au făcut trecerea spre Android 10 în 2020 și nu cred că vor mai primi o altă iterație Android. Suportul software ce va sosi de acum încolo va fi bazat în continuare pe Android 10.

Următorul update firmware pentru cele două smartphone-uri Samsung este așteptat a fi lansat prin iulie / august 2021. În urmă cu câteva zile au fost actualizate cu patch-ul de securitate pe aprilie 2021. Seria GALAXY S8 se află într-o poziție similară.

Sursa: Gizmochina.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.