F1 2021 lansat de către Electronic Arts și Codemasters pe 16 iulie – primele detalii

Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât ai mai puțin timp pentru jocurile pentru PC. Dacă ar fi să mă uit în ultimele luni care a fost jocul pe care l-am deschis cel mai des – F1 2020 ar fi no. 1.

Totul a început cu…, un documentar Netflix. Se numește Drive to survive și de la prima serie din 2019 am reînceput să mă uit la Formula 1. Este atât de bine făcut și îți prezintă așa frumos elemente din bucătăria internă a F1 că nu ai cum să nu tragi o privire la cum se descurcă Hamilton & co. Mă rog, nu pentru Hamilton mă uit la F1, mai degrabă pentru cei din segmentul de mijloc (acolo este concurența reală).

Dacă vă uitați la F1, puteți scrie în secțiunea de comentarii ce pilot sau ce echipă vă interesează în mod deosebit (Lando Norris & McLaren în cazul meu, dar nu mă supăr dacă Charles Leclerc, Daniel Ricciardo sau Max Verstappen câștigă o cursă).

De aici și apetența pentru F1 2020, iar când în secțiunea de comunicate au venit detalii legate de F1 2021, a trebuit să redactez un materail.

Informațiile le-am structurat în rândurile următoare:

  • lansare pe 16 iulie 2021;
  • va include piloții, echipele și circuitele din Formula 1 FIA 2021;
  • Career mode extins cu opțiunea pentru doi jucători + trei circuite noi (Portimao, Imola și Jeddah);
  • va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbos Series X / S, PlayStation 4, Xbox One și PC via Steam;
  • Braking Point – noua secțiunea din Story Mode ce-ți oferă posibilitatea să faci pasul din Formula 2 spre Formula 1;
  • este păstrat modul de joc cu ecran diviziat (nici nu am remarcat că ai această opțiune în F1 2020, am descoperit mai zilele trecute când căutam un joc de racing cu această opțiune, iar F1 2020 am văzut că l-a readus în prim plan, cred că NFS 3 a fost primul joc în care mă întreceam așa cu un amic).

Declarații oficiale:

Braking Point este o inovație incitantă la care am lucrat mulți ani. Suntem mândri să extindem experiența de joc și să le permitem jucătorilor să experimenteze suișurile și coborâșurile vieții în Formula 1®, atât pe circuit, cât și în afara sa. Braking Point transformă complet jocul și aduce jucătorii în centrul atenției în cel mai mare spectacol de curse din lume”, a spus Lee Mather, Franchise Game Director, Codemasters.

Ne place să venim cu noi și noi opțiuni și modalități de a juca. Real-Season Start permite jucătorilor să-și alinieze cariera la sezonul F1®. Adăugarea opțiunii pentru a avea doi jucători în Career mode aduce noi provocări acestui mod de joc renumit. Jucătorii pot alege acum să joace în modul cooperativ și să împartă succesul sau să concureze unul împotriva celuilalt”, a declarat Paul Jeal, F1® Senior Franchise Director, Codemasters

Care sunt jocurile voastre favorite din zona de racing?

În cazul meu aș pune pe primele locuri: Assetto Corsa, F1 2020 și Forza Horizon 4.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.