Apple a introdus o nouă culoare pentru iPhone 12 și iPhone 12 Mini – Purple

Apple a avut mai multe anunțuri în această seară. Unul dintre ele este legat de iPhone și iPhone 12 Mini ce vor debuta într-o nouă varianta de culoare – Purple / Violet.

Au anunțat și alte accesorii care să se potrivească cu noua culoare, husă de piele cu MagSafe și un toc de piele în violet închis. Sunt și alte huse din silicon: Capri Blue, Pistachio, Cantaloupe și Amethyst. Este și un portofel nou – Arizona.

Înțeleg de ce Apple a adus o nouă culoare și accesorii noi pentru iPhone 12, este cel mai de succes smartphone din ofertă și, probabil, din lume. iPhone 12 Mini pe de altă parte nu înregistrează vânzările așteptate.

Modelul Purple de iPhone 12 și iPhone 12 Mini va debuta la precomandă de vineri, iar în stocurile magazinelor din 30 aprilie. Presupun că prin mai 2021 îl vom găsi și în țara noastră.

Întreaga paletă de culori de la iPhone 12 și 12 Mini:

Aveți un preferat?

Ca notă personală, dacă ar fi să aleg unul m-aș opri la varianta albastră sau roșie.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.