Ce extraopţiune Digi TV aveţi activă şi care vi se pare utilă ?

Retelistica

Când m-am mutat în actualul apartament în urmă cu 5 ani mi-am activat un abonament Digi TV cu extraopţiunea HBO. În acel moment Film Now (pe atunci Digi Film) era gratuit, însă între timp a devenit o extraopţiune de sine stătătoare.

După un an şi ceva mi-am dat seama că plătesc 13 lei / lună aproape degeaba pentru HBO (nu ştiu dacă mă uitam la 1-2 filme lunar), aşa că am dezactivat această extraopţiune. În urmă cu două zile am dezactivat şi extraopţiunea Film Now tot pe acelaşi considerent: plăteam 3 lei / lună fix degeaba (când vreau să mă uit la un film sau serial am Netflix). Nu cred că am mai deschis acest post în ultimele 2-3 luni.

Cu siguranţă timpul nu este cel mai apropiat prieten al meu, tocmai de aceea am decis să îmi reduc cheltuielile prin închiderea diverselor abonamente / servicii pentru care plăteam degeaba. Digi are câteva extraopţiuni mai mult sau mai puţin utile în segmentul TV:

  • HBO – 13 lei / lună;
  • MaxPak – 15 lei / lună;
  • 4K – 5 lei / lună;
  • Film Now – 3 lei / lună;
  • Adult – 1 leu / lună.

Personal în acest moment niciuna dintre aceste extraopţiuni nu îmi aduce plus valoare, însă sunt sigur că în cazul vostru situaţia este diferită.

Aveţi vreo extraopţiune Digi TV activă ? Dacă da, cât de mult o folosiţi ? Care dintre extraopţiuni vi se par utile pentru nevoile voastre ?

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.