Smartphone-urile vivo au ajuns în cele din urmă la eMAG

Nu am idee ce s-a întâmplat, dar înțeleg că în cele din urmă au ajuns și smartphone-urile vivo la eMAG, deși anunțul inițial a fost făcut la mijloc de februarie 2021.

În România avem o zicală pentru întâmplările de genul: Mai bine mai târziu decât niciodată! 

Ce modele au fost aduse și prețurile practicate de către cel mai mare shop online românesc?

vivo Y70 cu 8 GB RAM și 128 GB stocare – 1199 lei (+ smartwatch MaxCom FW32 ca bonus la comenzile plasate până pe 11 mai 2021);

vivo Y20s cu 4 GB RAM și 128 GB stocare – 999 lei (+ brățară smart MaxCom FW20 ca bonus la comenzile plasate până pe 11 mai 2021)

vivo Y11s cu 3 GB RAM și 32 GB stocare – 599 lei (idem cu Y20s);

Declarații oficiale:

Suntem încântați să lansăm oficial produsele vivo pe piața din România prin parteneriatul cu eMAG, un distribuitor local consacrat și de încredere pentru publicul român. Ne-am angajat să aducem împreună experiențe de calitate clienților noștri și suntem încrezători că acesta va fi începutul unei colaborări de succes pentru ambele părți. Piața din România este o piață europeană matură, cu un important potențial tehnologic și sperăm să avem același răspuns îmbucurător din partea consumatorilor români, ca cel primit din partea clienților din primele șase piețe europene pe care suntem prezenți din toamna anului trecut.” a declarat Erik Zhu, președinte vivo România.  

„La eMAG căutăm permanent să le oferim clienților noștri o varietate cât mai mare de produse și prețuri bune și ne bucurăm că acum putem adăuga în portfoliul nostru de telefoane mobile brandul vivo, unul din brandurile cele mai populare la nivel mondial în 2021”, a spus Mihai Lupascu, Commercial Director eMAG. 

Garanția este asigurată de către ESD și Decebal. 

Primele impresii pentru vivo Y70 le găsiți aici. Este destul de scump pentru un smartphone cu hardware învechit – Qualcomm Snapdragon 665 dezvoltat pe 11nm, display AMOLED fără rată de refresh variabilă, cameră principală fără ultrawide sau tele, lipsă 5G. Nu mi se pare că are nimic care să-l recomande la 1199 lei.

vivo Y20s se află într-o poziție similară (display cu rezoluție HD+, Qualcomm Snapdragon 460, 4 GB RAM). Măcar are o baterie de 5000 mAh, dar încărcare la 18W și 999 lei…

vivo Y11s măcar  costă 599 lei, dar nu are NFC, folosește port microUSB, iar încărcarea bateriei de 5000 mAh se face la 10W.

Smartphone-urile în sine nu cred că sunt rele, presupun că sunt prețurile de debut ce vor fi actualizate rapid. vivo are șansa să fie un jucător important în țara noastră, sunt de o bună perioadă de timp în TOP 5 mondial, dar oferta de preț trebuie ajustată corespunzător.

Galerie de imagini cu vivo Y70;

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.