Huawei GT2e în culoare Lava Red costă doar 306 lei în oferta Altex

Hardware

Huawei GT2e, un smartwatch de buget destul de bine echipat, are astăzi parte de o reducere foarte agresivă, însă benefică pentru noi utilizatorii.

Varianta de culoare Lava Red poate fi achiziţionată la Altex pentru suma de 306 lei după aplicarea codului 15comunicatii. Pentru 306 lei trebuie să rezervaţi ceasul într-un magazin Altex şi vă duceţi ulterior să îl ridicaţi sau pentru încă 15 lei transport, îl primiţi prin curier direct acasă.

Smartwatch-ul vine cu display circular AMOLED de 1.39 inci şi rezoluţie de 454 x 454 pixeli, procesor Kirin A1, 4 GB capacitate de stocare pentru muzică, certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la scufundări de până la 50 de metri adâncime, bluetooth 5.1, senzor pentru puls, GPS şi dimensiuni de 53 x 46.8 x 10.8 mm.

Huawei Watch GT2e are o curea din material TPU ce permite pielii să respire mai uşor, funcţie de monitorizare a somnului, funcţie de relaxare şi diverse module dedicate sportului: alpinism, surfing, dans, înot, ciclism, alergat etc. O funcţie anunţată în premieră de Huawei pe un smartwatch este cea de monitorizare a oxigenării sângelui, una ce este oferită prin intermediul unui senzor dedicat.

La noi pe site găsiţi şi un review detaliat al acestui smartwatch.

Via: facebook.com/mobilissimo

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.