Ofertele realme Happy Days – reduceri de până la 40% la telefoane

realme Happy Days Telefoane Mobile

realme organizează o campanie promoțională între 14 și 17 mai cu oferte la mai multe modele de telefoane și reduceri ce ajung și la 40%. Promoțiile sunt valabile în mai multe magazine online, printre care desigur eMAG.ro și PCGarage.ro.

Cel mai ieftin din actuala campanie este realme C11, cu procesor octa-core MediaTek Helio G35, 3 GB de RAM, 32 GB ROM, conectivitate dual-sim cu slot dedicat pentru card microSD, cameră principală de 13 MP și frontală de 5 MP plus baterie de 5000 mAh. Totul conturează un pachet echilibrat pentru prețul din oferta actuală.

Reducerea maximă de 40% este afișată în dreptul modelului realme 6, ce vine cu procesor octa-core MediaTek Helio G90T, cu 4 GB de RAM și 64 GB ROM, cu patru camere pe spate, dintre care cea principală de 64 MP și cameră frontală de 16 MP. Bateria este de 4300 mAh, iar ecranul IPS cu rezoluție Full HD+ are o diagonală de 6.5 inch. Prețul în cadrul promoției realme Happy Days este de 650 de lei.

Cel mai scump și, totodată, cel mai performant smartphone ce face parte din campanie este realme 7 Pro, pe care îl pot recomanda fără rezerve, fiind telefonul meu de zi cu zi. Puteți afla toate detaliile despre el din recenzia publicată la începutul acestui an.

Așa cum am menționat deja la începutul articolului, dacă vreți să profitați de aceste oferte trebuie să o faceți până pe 17 mai, când campania realme Happy Days ia sfârșit.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.