Dacia demarează procesul de schimbare a identităţii de brand

gAuto

La începutul acestui an Dacia a prezentat conceptul Dacia Bigster. Tot atunci am văzut pentru prima oară şi noul logo al companiei (o asociere stilizată a literelor D şi C).

Compania a anunţat că din 17 iunie demarează la nivel oficial procesul de schimbare a identităţii de brand. Noua imagine Dacia va fi introdusă treptat, mai întâi în comunicare, publicitate și apoi în showroom-uri, pentru ca, pe măsură ce sunt lansate noi maşini, aceasta să fie aplicată și pe ele.

Noul logo Dacia îl vom vedea utilizat prima dată din 2022 atunci când se va lansa urmaşul Logan MCV şi Lodgy, un crossover cu trăsături de monovolum.

Această schimbare de imagine a brandului Dacia face parte din strategia globală Renault denumită Planul Renaulution. Acesta include mai multe etape, planuri, aspecte despre care am discutat aici şi aici.

Sursa: profit.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.