Elon Musk îşi avertizează angajaţii să muncească mai mult, altfel există riscul ca SpaceX să intre în faliment

Diverse

Cel mai ambiţios proiect al celor de la SpaceX este racheta Starship. Elon Musk vrea să ducă pe Lună şi Marte atât oameni, cât şi tehnologie pentru o aşa zisă viitoare colonizare, iar Starship ar trebui să fie folosită pentru transport.

Pentru a face acest lucru, Starship va avea nevoie de până la 39 de motoare gigant denumite Raptor. Există ceva probleme pe linia de producţie a acestor motoare, iar Elon Musk a numit această situaţia ca fiind “un dezastru”.

CEO-ul companiei a trimis un mail tuturor angajaţilor prin intermediul căruia le transmitea acestora că în acest moment “criza de producție a Raptor este mult mai dificilă decât părea acum două săptămâni. Riscăm o criză reală de faliment, dacă anul viitor nu vom putea asigura un ritm al zborurilor Starship de cel puțin unul la două săptămâni.”

În acelaşi mail, Elon Musk a cerut angajaţilor să muncească mai mult, inclusiv în weekenduri pentru “a ne reveni din ceea ce este, sincer, un dezastru”.

SpaceX îşi doreşte ca în ianuarie – februarie 2022 să lanseze primul zbor orbital al Starship.

Sursa: theverge.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.