OnePlus anunţă că în 2021 a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri

Săptămâna aceasta OnePlus împlineşte 8 ani de activitate, iar compania a publicat o serie de rezultate importante obţinute în 2021.

Aflăm astfel că OnePlus a reuşit să livreze anul acesta peste 10 milioane de smartphone-uri. Pentru producătorul chinez este o cifră record, una care va fi depăşită în 2022 dacă se menţine o strategie corectă.

Ce alte repere avem pentru 2021 ?

  • Comunitatea OnePlus are peste 11 milioane de membrii şi peste 116 milioane de mesaje trimise pe platformă;
  • Red Rable Club are peste 20 milioane de utilizatori;
  • În trimestrul trei compania a avut o creştere de 712% a livrărilor în Statele Unite ale Americii vs aceeaşi perioadă din 2020;
  • În India compania a avut o creştere anuală de 29% şi o cotă de piaţă de peste 30% în trimestrul al treilea în categoria smartphone-urilor cu preţ de peste 30.000 rupii indiene (aproximativ 400 dolari);
  • Este unul dintre brandurile cu cea mai rapidă creştere în Europa cu o rată anuală de creştere de 131% în al treilea trimestru.

Toate aceste rezultate au fost obţinute prin diversificarea ofertei de telefoane inteligente. Dacă în urmă cu 2-3 ani OnePlus lansa 2-3 modele pe an (şi acelea din categoria flagship), anul acesta producătorul chinez a venit cu 7-8 modele din toate categoriile, inclusiv din segmentul celor accesibile, de buget.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.