Xiaomi 12 – randări detaliate cu smartphone-ul de 6.2 inci

Telefoane Mobile

Seria de smartphone-uri Xiaomi 12 urmează a fi lansată oficial spre sfârşitul acestei luni, aceasta urmând a fi disponibilă oficial şi în România în prima parte a anului viitor.

Unul dintre modelele seriei va fi Xiaomi 12, telefon ce a primit o serie de randări detaliate realizate pe baza schiţelor CAD şi a zvonurilor apărute în ultima perioadă:

Observaţi un design diferit de cel utilizat pe Xiaomi 11. În zona frontală avem un ecran curbat şi o cameră frontală tip bulină, iar pe spate avem o nouă aşezare a ansamblului foto, una încadrată într-un modul dreptunghiular puternic reliefat. Principalul punct de atracţie al camerei foto este acel senzor generos, unul despre care se spune că va fi de 50 de Megapixeli.

Despre Xiaomi 12 avem şi câteva posibile specificaţii hardware astfel:

  • ecran curbat AMOLED de 6.2 inci cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 de tip octa-core + Adreno next-gen GPU;
  • 8 / 12 GB RAM + 128 / 256 GB spaţiu de stocare;
  • cameră foto cvadruplă cu senzor principal de 50 Megapixeli cu OIS;
  • baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 67W;
  • dimensiuni: 152.7 x 70.0 x 8.6 mm.

Preţul vehiculat pentru acest model este de aproximativ 800 de euro, cam mult aş zice, însă nu imposibil. Xiaomi 11 a venit în Europa cu un preţ de plecare de peste 700 de euro, aşa că …🤯🤯🤯.

Sursa: zoutons.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.