Garmin Instinct 2 Solar – smartwatch cu autonomie nelimitată, în anumite condiții

Garmin Instinct 2 Solar Accesorii inteligente

Nu cred că este nevoie să fac o introducere specială pentru Garmin. Consider că orice persoană ce-și dorește printre cele mai bune metode de monitorizare a activității cu localizare GPS exactă, a făcut la un moment dat o cercetare și a ajuns inevitabil și pe la compania cu origini elvețiene.

Cel mai nou exponent al gamei de smartwatch-uri Garmin este Instinct 2 Solar, ceas ce promite că poate oferi autonomie ”veșnică” :), în anumite condiții. Modulul de încărcare solară ar putea aduce suficientă energie electrică în acumulator pentru autonomie nelimitată doar dacă ceasul este expus la lumină solară cu o intensitate de minimum 50.000 Lux pentru cel puțin trei ore în fiecare zi. Ca să înțelegem ce înseamnă 50.000 Lux, fac precizarea că lumina solară directă are o intensitate între 32.000 și 100.000 Lux, în timp ce lumina indirectă poate avea între 10.000 și 25.000 Lux.

Totodată, trebuie menționat că doar versiunea Garmin Instinct 2 Solar de 45 mm se califică pentru autonomie nelimitată, modelul Instinct 2s Solar de 40 mm nu poate aspira la o asemenea performanță.

Seria Garmin Instinct 2 Solar poate fi aleasă în versiunile Standard, Tactical și Surfing. În același timp, prin programul Ceasul Tău. Stilul Tău, vei putea personaliza în detaliu  smartwatch-ul, fiind disponibile până la 240 de combinații de design. Deocamdată, seria Garmin Instinct 2 Solar nu apare în programul Your Watch, Your Way, însă ar trebui ca pe viitor clienții să-și poată personaliza ceasul.

Prețurile pentru Garmin Instinct 2 Solar încep de la circa 2.200 de lei, dar pot urca în funcție de model.

Sursa : TheVerge.com

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.