Telekom anunţă campania promoţională “2 smartphone-uri la preţ de 1”

Retelistica

Telekom a anunţat lansarea în România a ofertei promoţionale “2 smartphone-uri la preţ de 1”. Titlul atrage cu siguranţă, însă opţiunile de telefoane sunt destul de limitate.

Mecanismul campaniei este simplu: abonaţii care optează pentru două abonamente cu beneficii nelimitate vor putea cumpăra două smartphone-uri identice la preţ de unul. Oferta este valabilă la portare de la abonament şi o activare nouă sau la o reînnoire de abonament şi o activare noua sau portare.

Din păcate nu puteţi alege ce vreţi voi, ci doar dintr-o listă scurtă predefinită:

  • 2 x Nelimitat XL ce costă 13 euro / lună / abonament (nelimitat minute naţionale, nelimitat SMS-uri naţionale, 450 minute internaţionale în Zona 1 şi Zona SEE, internet pe mobil nelimitat la viteze 4G şi o lăţime de bandă de 1.5 Mbps, trafic de date în roaming – 4 GB) cu telefoanele: 2 x Huawei Nova 8i la preţul de 179 euro şi 2 x Xiaomi Redmi Note 10 Pro la preţul de 120 euro;

  • 2 x Nelimitat 2XL ce costă 15 euro / lună / abonament (nelimitat minute naţionale, nelimitat SMS-uri naţionale, 500 minute internaţionale în Zona 1 şi Zona SEE, internet pe mobil nelimitat la viteze 4G şi o lăţime de bandă de 1.5 Mbps, trafic de date în roaming – 3 GB) cu telefoanele: 2 x Samsung Galaxy A52s 5G la preţul de 184 euro şi 2 x Oppo Reno5 Lite la preţul de 126 euro.

Oferta promoţională este valabilă până pe 31 martie şi se aplică doar abonamentelor încheiate pe 24 de luni.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.