Xiaomi România deschide prima linie telefonică oficială de suport tehnic dedicată utilizatorilor

Diverse

Xiaomi România caută în permanenţă modalităţi de a atrage noi utilizatori, dar şi de a-i fideliza pe cei vechi, astfel că din când în când mai anunţă câte o mică facilitate.

În exemplul de astăzi vorbim despre prima linie telefonică oficială de suport tehnic dedicată utilizatorilor din ţara noastră.

Pentru a le oferi suport tehnic utilizatorilor de produse Xiaomi oficial disponibile în România și pentru a asigura un grad de satisfacție crescut al acestora, hotline-ul Xiaomi va avea program de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 19:00. Obiectivele principale ale acestei linii sunt suportul în rezolvarea problemelor tehnice, programarea în service, verificarea statusului reparației și înregistrarea potențialelor plângeri.

Numărul la care puteţi suna pentru a pune întrebări este +40 800885835.

Dacă aveţi astfel o problemă tehnică cu device-ul vostru Xiaomi, puteţi suna la numărul de mai sus pentru a găsi o soluţie rapidă. Cel puţin în teorie.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.