50: Fotografii făcute cu Vivo X80 Pro 5G

Primele impresii pentru Vivo X80 Pro 5G le-ați găsit aici. L-am transformat în telefonul meu de zi cu zi, în cele 6 săptămâni în care Vivo l-a lăsat la review.

Am apucat să ies într-o mică excursie pe traseul cetatea Deva, Gradinile Banpotoc / I Gardini di Zeo, Castelul Huniazilor, Târgu Jiu cu cele două obiective turistice lăsate de către Brâncuși. Am pus și câteva imagini trase pe timp de noapte, în centrul Berlinului.

În rubrica “50:” o să încerc a urca zeci de imagini făcute cu smartphone-urile sosite la test.

Aici găsiți imaginile fără resize (link valabil pentru 7 zile).

Vivo a colaborat cu Zeiss în ce privește optica și tehnologiile integrate pe X80 Pro 5G. Ideea este că și-au propus să livreze un camera phone, iar X80 Pro 5G mi-a lăsat impresia că este o declarație destul de puternică în acest sens. Joacă fără probleme în liga mare pe partea de fotografii. Evit să trag prea multe concluzii și vă las pe voi să-l descoperiți în cele peste 50 de instantanee prinse în diferite situații de-a lungul celor câteva săptămâni de utilizare.

Câteva detalii legate de ansamblul foto adus pe camera principală de pe Vivo X80 Pro 5G:

🔵 wide de 50 Megapixeli cu f/1.57, PDAF, autofocus prin tehnologia laser și OIS;

🔵 periscop de 8 Megapixeli cu f/3.4, PDAF și OIS, zoom optic 5x și dimensiune a pixelului de 1 micron;

🔵 tele de 12 Megapixeli cu f/1.9 – echivalent 50mm, dual pixel PDAF + zoom optic 2x și gimbal OIS, dimensiune a pixelului de 1.22 microni;

🔵 ultrawide de 48 Megapixeli cu f/2.2, unghi de 114 grade și autofocus.

1. Zoom 0.6x, 1x, 2x și 5x;

2. Zoom 0.6x și 1x;

3. Zoom 0.6x, 1x, 2x și 5x;

4. Fotografii făcute cu modul Portret;

5. Fotografii de tip #instafood

6. Fotografii de la I Giardini di Zoe;

7. Fotografii făcute pe timp de noapte în Berlin (0.6x, 1x, 2x și 5x) – set 1;

8. Fotografii făcute cu Vivo X80 Pro 5G făcute pe timp de noapte în Berlin – set 2 (0.6x, 1x, 2x și 5x). Sunt făcute prin geamul de la hotel, de aici și neclaritatea, dar am vrut să-l pun serios la lucru.

9. Fotografii făcute la interior în castelul Huniazilor cu zoom 0.6, 1x, 2x și 5x;

10. Alte fotografii făcute cu Vivo X80 Pro 5G;

Îl găsiți în etapa de precomandă la eMAG, în echiparea cu 12 GB RAM și 256 GB stocare. Pe articolul de aici am observat că au fost puse 2 precomenzi, semn că există încredere în Vivo și în X80 Pro 5G ce se proclamă un campion pe partea de fotografie și materiale video.

Care sunt impresiile voastre pe baza imaginilor de mai sus?

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.