TOP 5: Oferte eMAG din 4.08.22 (mouse de gaming ASUS TUF, notebook cu RTX 3070 Ti, Huawei Band 7 la sub 200 lei etc)

În lista curentă de oferte eMAG veți descoperi una dintre cele mai mari invenții din perioada recentă (o doză mare de sarcasm la mijloc), un rucsac recomandat pentru bicicliști și trotinetiști, un notebook cu specificații de top la un preț pe măsură etc).

1. Leagăn electric Wunderkid Side; 👈🖱️

Cred că este una dintre cele mai așteptate invenții de către cei ce au un junior ce a ajuns a fi dependent de mișcarea asta înainte de a adormi. În pachet este inclusă telecomanda de control, a fost conceput pentru bebelușii ce au greutate de până la 9 kg. Recenziile primite sunt pozitive.

2. Huawei Band 7; 👈🖱️

Prin codul GeniusUntold3 poți activa o reducere de 15% în aplicația eMAG dacă ești abonat Genius. Prețul coboară de la 199 lei la aprox. 170 lei. Huawei Band 7 încorporează un display AMOLED de 1.47 inci, măsoară nivelul de Sp02 din sânge, certificare 5ATM în ce privește contactul cu apa, suport pentru smartphone-urile cu iOS și Android, autonomie de până la 2 săptămâni.

3. Mouse gaming ASUS TUF Gaming M3; 👈🖱️

Mi-a atras atenția prin evaluările primite – 4.85 din 92 review-uri. Este o valoare de-a dreptul excelentă pentru un mouse de gaming ieftin. Are iluminare compatibilă cu Aura Sync, 7000 dpi, 7 butoane programabile, comutatoare garantate pentru 20 de milioane de click-uri.

4. Rucsac cu LED pentru bicicliști, trotinetiști; 👈🖱️

Mi se pare a fi o soluție bună pentru cei ce se deplaseză mult pe bicicletă sau trotinetă și caută cumva o metodă suplimentară spre a atrage atenția și a oferi informații legate de direcția în care se deplasează.

5. ASUS ROG Strix G15 cu AMD Ryzen 9 6900HX și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti;

👈🖱️

Este una dintre cele mai bune configurații pe care le poți aduce pe un laptop de gaming și mă refer aici la procesorul AMD Ryzen 9 6900HX, dar și la placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti.

Alte elemente ce-l scot în evidență: rată de refresh la 300Hz pentru display-ul IPS, memorie de tip DDR5 ( 16 GB integrat și suport de până la maxim 32 GB la 4800 MHz), difuzoare stereo cu Dolby Atmos, viteze de până la 2.5 Gbps pe fir, 3 x USB 3.2 Type-C Gen2, adaptor de 280W în pachet + baterie cu 4 celule de 90Wh, ROG Bost pentru placa grafică dedicată.

Dacă ar fi să caut un înlocuitor pentru ASUS ROG Strix Scar III, modelul de mai sus ar fi pe lista scurtă. Da, aloci o sumă importantă, dar mi se pare un dispozitiv pe care-l alegi nu doar pentru gaming, ci mai ales pentru editare foto și video, randare de aplicații ce necesită putere de procesare etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.