Microsoft lansează aplicaţia Outlook Lite pentru device-urile modeste cu Android

Software

Pentru că există foarte mulţi utilizatori cu device-uri Android vechi sau limitate din punct de vedere hardware, Microsoft a lansat pentru aceştia aplicaţia Outlook Lite.

Aceasta are o dimensiune de doar 5 MB şi este optimizată pentru device-uri cu cel puţin 1 GB RAM. Outlook Lite oferă acces către email, calendar sau contacte şi funcţionează cu toate tipurile de reţele, inclusiv 3G şi chiar 2G. Aplicaţia vine cu suport pentru conturi Outlook.com, Hotmail, Live, MSN, Microsoft 365 şi Microsoft Exchange Online.

Pentru început Outlook Lite poate fi descărcat din Google Play doar în Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, India, Mexic, Peru, Arabia Saudită, Africa de Sud, Taiwan, Thailanda, Turcia și Venezuela, urmând ca în timp accesul să fie permis în mai multe ţări.

Chiar dacă disponibilitatea este limitată, Outlook Lite a fost descărcată deja de peste 100.000 de utilizatori din ţările menţionate mai sus.

Sursa: techcommunity.microsoft.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.