10 gadgets cu preț de până în 100 lei. Ep. 6

Am făcut o selecție de 10 produse cu preț de până în 100 lei, iar prin listă sper să descoperiți și produse interesante.

1. Card de memorie SanDisk de 128 GB 👈🖱️

Card de memorie microSD cu adaptor SD în pachet

La rata de scriere de până la 100 MB/s se potrivește pentru înregistrare în 1080p. Mi se pare a fi recomandat spre exemplu pentru o cameră DVR auto în genul celei de aici, în sensul în care pe 128 GB vei putea avea drumurile parcurse în câteva zile.

2. Căști bluetooth LUMAUDiO 👈🖱️

Căști bluetooth cu control touch

Sunt multe căști bluetooth cu preț de sub 100 lei, dar majoritatea au feedback prost. Una dintre puținele excepții este reprezentată de setul de mai sus. Au strâns nota 4.21 din…, peste 1000 de recenzii și costă sub 100 lei.

3. Mini dronă OZN Skynor cu control prin gesturi 👈🖱️

Jucărie cu multă tehnologie la pachet

Mi se pare a fi o jucărie interesantă. Din start mi se pare că are o sumă de tehnologie. Este de fapt un disc zburător cu 5 senzori în infraroșu și efecte de lumină 3D, iar controlul poate fi realizat prin gesturi. Bineînțeles, punctul slab este dat de autonomie – în jur de 5 minute.

4. Mouse gaming Logitech G203 cu iluminare RGB LightSync 👈🖱️

Mouse de gaming cu design atemporal

Logitech este una dintre companiile ce propunele periferice de gaming pe o plajă largă de preț. Modelul de mai sus face parte din gama entry și integrează un senzor ce poate fi reglat între 200 – 8000 DPI. Iluminare LightSync RGB + sotul Logitech G Hub permit programarea a 5 presetări. Integrează 6 butoane.

5. Nokia 105 (2019) 👈🖱️

Observați ce joc este evidențiat pe Nokia 105 (2019)

Sunt destule persoane ce nu au făcut pasul spre un smartphone. Nokia 105 (2019) îl văd recomandat pentru persoanele mai în vârstă. Are jocul Snake și funcție de lanternă.

6. Rucsac laptop Lenovo IdeaPad Gaming 👈🖱️

Rucsac gaming Lenovo pentru seria IdeaPad

Este conceput pentru laptopurile cu diagonala de până la 15.6 inci. Are un design ce-l face potrivit cu orice fel de notebook, din imagini am văzut că lipsește brandingul Lenovo spre exemplu. Compartimentul pentru notebook a fost căptușit spre a oferi rezistență suplimentară. Are o sumedenie de buzunare, iar materialele exterioare sunt impermeabile.

7. SSD ADATA 👈🖱️

SSD ADATA din categoria entry

Nu vreau să par firoscos, dar rămân uimit să descopăr notebook-uri cu HDD în 2023. În contextul în care un SSD precum cel de mai sus îl găsim la…, 78 lei, iar performanțele aduse sunt net superioare oricărui HDD.

8. Șurubelniță cu acumulator Heinner 👈🖱️

Șurubelniță electrică Heinner – jucărie utilă

Este un fel de jucărie utilă. O poți da juniorului să se joace cu ea, dar o și poți folosi când se ivește ocazia. Are baterie de 1300 mAh, turație în gol de 180 rpm. Sunt și 11 biti incluși.

9. Tastatură gaming A+ 👈🖱️

Tastatură de gaming cu iluminare RGB de la A+

Este ieftină și are notă bună din review-uri: 4.55 din peste 130 de evaluări. Folosesc un mousepad A+ cu iluminare RGB și din ce am văzut de-a lungul timpului este un brand asociat cu produse de tip best-buy.

10. Tabletă LED Zola cu proiectare lumină pentru a copia desene 👈🖱️

Pentru proiectele de la școală și nu numai

Este impropriu denumită tabletă. Aș spune că avem un accesoriu interesant pentru cei ce sunt nevoiți să copieze desene și vor să evite procedura asta făcută pe geam sau pe display-ul unui monitor.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.