5 gadgets de la LIDL (6.02 – 12.02.23)

Sunt mai multe gadgets în oferta LIDL ce intră în vigoare de mâine, iar o selecție de 5 produse am listat în articolul de față.

Întreg catalogul LIDL îl descoperiți aici. 👈🖱️

1. Aspirator de mână cu acumulator; 

Aspirator Silvercrest cu o sumedenie de accesorii

Nu este neapărat ieftin la 299 lei, iar LIDL încearcă să compenseze prin accesoriile incluse, garanția de 3 ani, dar și prin câteva funcții aduse de către aspirator. Autonomia oferită de bateria de 2200 mAh înțeleg că ajunge până la 30 de minute. Are 2 trepte de viteză, filtru HEPA preinstalat și lumină cu LED.

2. Boxă RGB LED; 

Nu are cine știe ce specificații, dar iese în față cu LED-urile personalizabile

La suma respectivă poți să cumperi boxe de la branduri mai cunoscute și cu putere chiar de 4 ori mai mare. LIDL încearcă să fure fața cu RGB-urile ce aduce efecte de lumină. Se încarcă pe USB Type-C și înțeleg că are și funcția de pad wireless – încărcare fără fir la 10W pentru dispozitive compatibile.

3. Căști wireless Silvercrest; 

Căști wireless in-ear sub brandul LIDL

Dacă nu vreți o boxă, puteți alege o pereche de căști wireless de la LIDL. Se încarcă wireless, autonomia ajunge până la 4.5 ore, iar energia stocată în carcasa de încărcare le alimentează de până la 4 ori.

4. Pistol pentru umflat anvelope; 

Nu este neapărat un gadget, cât mai ales o unealtă utilă

Mai sunt câteva săptămâni și începe sarabanda schimbării anevlopelor, iar cei ce fac această procedură acasă pot folosi un pistol precum cel de mai sus spre a fi siguri că respectă specificațiile producătorului.

5. Placă push up și alte accesorii pentru gimnastică făcută acasă; 

Accesorii pentru mișcare făcută acasă

Da, da. Nu săriți în secțiunea de comentarii. Nu sunt neapărat gadgets în adevăratul înțeles al termenului, dar placa să știți că din ce am citit și pe la alte produse de genul, merită fiecare cent. În funcție de poziționarea mânerelor poți să activeze diverse grupe de mușchi și ocupă puțin spațiu din locuință.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.