„Angajamentul pentru curieri” sau care sunt initiațivele Glovo în a îmbunătăți experiența curierilor de pe platformă?

Glovo a trimis un comunicat legat de „Angajamentul pentru curieri”, o suită de soluții dezvoltate spre a-i ajuta pe cei ce livrează pe platformă.

Care sunt aceste inițiative ce urmează a fi lansate și la nivel local de către Glovo?

Curieratul prin Glovo poate deveni o sursă suplimentară de venit

  1. Cursuri de siguranță rutieră. Și-au propus ca până la sfârșit de 2023 să ajungă la peste 80% din totalul curierilor activi în România;
  2. Buton SOS introdus în aplicația pentru curieri. Asta spre a le facilita notificarea autorităților în situații de urgență;
  3. Acces gratuit la platforma G-learning. Aici sunt peste 65 de cursuri online disponibile în domenii precum marketing, fotografie, limba engleză, IT, management, dezvoltare personală și profesională. Peste 25% din cursuri sunt traduse în limba română;
  4. Glovo Club. Sunt dezvoltate parteneriate spre a oferi reduceri suplimentare curierilor. Promoțiile speciale vor fi la restaurante, piese auto, service pentru automobile, consultanță financiară și antreprenoriat.

„Angajamentul pentru curieri” a fost lansat în octombrie 2021 și peste 22.000 de curieri din Polonia, Maroc, Georgia, Croația, Muntenegru, Bosnia Herțegovina, Ghana, Kenya, Kârgăzstan, Kazahstan, Serbia, Slovenia și Bulgaria au beneficiat de program.

Declarație oficială:

Odată cu lansarea programului <<Angajamentul pentru curieri>> ne propunem să îmbunătățim experiența tuturor curierilor care folosesc aplicația noastră. Oportunitățile pe care le punem la dispoziție astăzi pentru curieri sunt doar primul pas al proiectului, iar misiunea noastră este să continuăm să dezvoltăm „Angajamentul pentru curieri”, adăugând constant noi beneficii.”, a declarat Iustinian Belghir, General Manager Glovo pentru România și Moldova.

Mai multe detalii găsiți pe website-ul dedicat.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.