TOP 5: Oferte eMAG din 5.02.23 (televizor Neo QLED pe 189 cm, mașină de spălat vase semi-încorporabilă Whirlpool, cameră auto DVR pentru față și spate la preț bun etc)

În lista de astăzi veți descoperi o cameră auto duală ce sosește în trei variante de culoare pentru modulul din față, un telefon compact cu Android și specificații premium, un laptop ultraportabil ce punctează ca experiență de utilizare în categoria până în 5000 lei.

1. Cameră auto duală cu 70mai A400 și Xiaomi 70mai MiDrive RC09; 👈🖱️

Camerele DVR încep să prindă și culoare

Sunt obișnuit ca majoritatea camerelor de tip DVR să vină în culoarea…, negru și înțeleg asta într-un fel. Dacă lași camera montată permanent, nu dorești să atragi atenția. De aceea sunt puțin surprins că acum 70Mai A400 sosește pe roșu și auriu.

Mi se pare o combo bun pentru cine dorește să aloce o sumă modică spre a avea conținut înregistrat în fața și spatele automobilului.

2. MacBook Air de 13 inci cu Apple M1 ; 👈🖱️

MacBook Air cu Apple M1 – una dintre cele mai inspirante alegeri pentru cei ce vor să aleagă un ultraportabil sub 1000 euro

A apărut MacBook Air cu Apple M2, dar prețul său pentru configurația de bază este cu peste 1600 – 1700 lei mai mare. Pur și simplu, MacBook Air de 13 inci cu Apple M1 mi se pare una dintre cele mai bune soluții pentru un ultraportabil cu preț de până în 5000 lei. Iese în față cu dimensiuni compacte, autonomie mare, dar și cu performanțe decente în editare foto și video.

3. Mașină de spălat vase semi-încorporabilă Whirlpool; 👈🖱️

Whirlpool este de obicei asociat ca brand cu produse de bună calitate

A strâns nota 4.43 din 21 de review-uri, iar la prețul său trebuie să țineți cont că:

  • transportul este gratuit;
  • se aplică reducere de 10% la comanda pusă în aplicația eMAG (1849 – 10% = aprox. 1665 lei);
  • voucher de 150 lei prin RABLA eMAG și ridicarea gratuită a produsului vechi.

Are 8 programe, al 6-lea sens, tehnologie Power Clean Pro cu duze speciale ce asigură precizie pentru jetul de apă. Nu mai este necesară prespălarea sau clătirea vaselor.

4. Samsung Galaxy S23 cu 256 GB stocare; 👈🖱️

Galaxy S23 – minionul din această serie de smartphone-uri

Pentru cei ce caută un smartphone compact cu Android și cel mai puternic chipset din 2023 mi se pare alegerea cumva naturală. În perioada de precomandă la 4199 lei este achiziționat cu 256 GB stocare de tip UFS 4.0.

Mai multe detalii despre Samsung Galaxy S23 găsiți în articole dedicate: specificații și galerie de imagini || hands-on și primele impresii.

5. Televizor Samsung Neo QLED de 189 cm; 👈🖱️

Televizor cu tehnologii lansate în 2022 și diagonală mare, dar și cu reducere de 10%

Este un smart TV în generație 2022, cu panel Neo QLED, rată de refresh la 100Hz și specificații ce-l transformă în monitor excelent pentru PS5 sau pentru un desktop PC cu HDMI 2.1. Asta dacă specificațiile de smart TV trec cumva în plan secundar.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.