Versiunea globală Oppo Reno 3 Pro – cameră selfie duală de 44 Megapixeli

Oppo Reno 3 Pro camera selfie Telefoane Mobile

Oppo Reno 3 Pro în varianta globală ar fi trebuit prezentat în cadrul unui eveniment ce preceda MWC 2020 Barcelona, alături de flagship-ul Find X2. Cum târgul catalan a fost anulat, la fel s-a întâmplat și cu acel eveniment.

Așa se face că Oppo Reno 3 Pro va vedea oficial lumina reflectoarelor în India, pe 2 martie.

Eveniment lansare India Oppo Reno 3 Pro

Până atunci aflăm un detaliu cel puțin interesant, anume că versiunea globală va diferi ușor de cea chineză, în principal prin prisma camerei frontale.

Aceasta va fi una duală, de tip punch-hole, poziționată în colțul din stânga-sus al ecranului. Senzorul principal va oferi nu mai puțin de 44 Megapixeli, în timp ce al doilea va  aduce detalii despre adâncimea de câmp, spre a putea fi compus un bokeh cât mai natural în imaginea finală.

Se pare că mare parte din celelalte specificații vor fi identice cu cele ale variantei chinezești a Oppo Reno 3 Pro, cu mențiunea că este posibil să dispară conectivitatea 5G.

Oppo Reno 3 Pro va fi disponibil și în țara nostră, importat pe canal oficial, Oppo având de câteva luni filială locală, ce se dezvoltă în ritm susținut.

Cele mai importante specificații pentru Oppo Reno 3 Pro versiune China:

  • ecran AMOLED cu aspect 20:9, rezoluție Full HD+ 2400 x 1920 pixeli, rată de refresh 90 Hz, DCI-P3;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 765 pe 7 nm, 8 GB RAM și 128 GB memorie internă sau 12 GB RAM cu 256 GB spațiu stocare;
  • 5G, Wi-Fi ax, Bluetooth 5.1, NFC, A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, USB Type-C, fără jack de 3.5 mm, difuzoare stereo;
  • ansamblu cameră principală cu senzor wide de 48 Megapixeli, telefoto de 13 Megapixeli, ultra-wide de 8 Megapixeli și senzor alb-negru de 2 Megapixeli, cameră frontală de 32 Megapixeli;
  • baterie de 4025 mAh cu încărcare rapidă la 30W;
  • dimensiuni: 159.4 x 72.4 x 7.7 mm;
  • greutate: 171 g.
Surse : GSMarena.com ; AndroidCentral.com
Categorii: hardwaretelefoane-mobile

Tag-uri: camera dualaOppoOppo Reno 3 Proselfie