Din 7 septembrie, RCS & RDS lansează campania CompleTARE pentru serviciile de televiziune şi internet fix

Retelistica

În perioada 7 – 13 septembrie RCS & RDS va organiza campania promoţională CompleTARE pentru serviciile de televiziune şi internet fix.

Oferta va fi destinată exclusiv clienţilor existenţi ce doresc să îşi suplimenteze serviciile contractate astfel:

  • dacă abonatul deţine doar televiziune prin cablu, acesta poate opta pentru internet fix şi va beneficia de reducere de 50% din preţul noului abonament de internet fix pentru o perioadă de 3 luni;
  • dacă abonatul deţine doar internet fix, acesta poate opta pentru cablu TV şi va beneficia de reducere de 50% din preţul noului abonament de cablu TV pentru o perioadă de 3 luni.

Pentru a beneficia de aceste reduceri clienţii trebuie să opteze pentru un abonament de 24 luni.

Nu aş putea spune că este o ofertă prea atrăgătoare, RCS & RDS obişnuindu-ne în ultimele luni cu reduceri de 50% pentru perioade chiar şi de 6 luni.

Mă întreb totuşi dacă în echipa de marketing au angajat şi oameni mai creativi. De la Belgravistan încoace nu am mai văzut nimic interesant de la Digi.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.