Samsung GALAXY S20 Fan Edition; variantă 4G cu Exynos și 5G cu Qualcomm – ce alegi?

Telefoane Mobile

Samsung GALAXY S20 Fan Edition nu a fost încă lansat de către compania sud-coreeană, dar WinFuture.de a adus toate specificațiile hardware pe masă.

În primul rând, trebuie specificat că sunt două versiuni:

  • 4G cu Exynos 990;
  • 5G cu Qualcomm Snapdragon 865.

Ambele vor fi aduse în Europa.

Restul de specificații sunt identice și aici mă refer la display-ul Super AMOLED de 6.5 inch cu rezoluție 2400×1080 pixeli, cu rată de refresh la 120Hz, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3. Memoria RAM este de 6 GB , iar stocarea de 128 GB folosește cea mai rapidă tehnologie – UFS 3.1.

În ce privește camera principală: 12 Megapixeli cu OIS, 8 Megapixeli de tip tele cu zoom optic 2x și 12 Megapixeli de tip ultrawide. Este capabil să înregistreze 4K.

Are certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful, cititor de amprentă integrat în display. Folosește o baterie de 4500 mAh cu încărcare la 15W pe fir. Este așteptat a fi lansat cât de curând, iar debutul comercial să fie înregistrat la sfârșit de septembrie sau început de octombrie.

Până la urmă putem spune că vocea fanilor a fost ascultată până la capăt.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.